Pohorska ulica 59, 2000 Maribor, Slovenia

Blog
  /  Aktualno   /  Naša vrata so odprta

Naša vrata so odprta

Spoštovani gostje!

Z velikim veseljem sporočamo, da v sredo, 2. 11. 2022, odpiramo vrata našega prenovljenega, sodobnega in razkošnega Hotela Habakuk.

Prenovljen Hotel Habakuk prinaša razkošno sodobno gostoljubje v prepoznavnem alpskem slogu. Elegantna nastanitev ponuja 98 sob ter široko paleto hotelskih storitev, vključno s tremi restavracijami, konferenčno dvorano in sejnimi sobami. Celovito ponudbo zaokrožajo povsem prenovljen Wellness center, notranji bazen s savnami in sodoben fitnes center.

Hotel Habakuk stoji tik ob vznožju Pohorja, ob privlačnem turističnem, športnem in rekreacijskem središču, v objemu zelene narave. Aktivnosti v naravnem okolju, ki je hkrati blizu, a hkrati dovolj odmaknjeno od mestnega vrveža, vključujejo vse, od pohodništva do raznih adrenalinskih doživetij in lokalnih znamenitosti.

Če v Mariboru iščete namestitev, imate veliko izbiro, vendar nobena ni kot razkošen Hotel Habakuk, obsijan s soncem. Obnovljene sobe in apartmaji s pogledom na zelene pohorske gozdove ali mesto Maribor, so na voljo v različnih velikostih, v kombinaciji s sodobnim pohištvom in sodobno tehnologijo. Vrhunec namestitvene ponudbe je ekskluziven predsedniški apartma v najvišjem nadstropju, z balkonom in osupljivim pogledom na mesto Maribor. Ne glede na to, ali ste sami, z družino ali prijatelji, se boste pri nas zagotovo počutili kot doma.

Zelo se veselimo poslovnih gostov kot tudi romantikov in družin, ki si želijo sprostitve ali aktivnega spoznavanja lepot mariborskega Pohorja z okolico.

Zagotavljanje vrhunske izkušnje gosta je za nas najpomembnejša. Pridite in začutite razliko!

Dragi gostje, mi smo pripravljeni, da začnemo skupaj pisati novo zgodbo.

Veseli bomo vašega obiska.

 

P.S.: Wellness center trenutno še ne obratuje. Odprtje savn, bazenov in fitnes centra bo predvidoma sredi decembra 2022.