Pohorska ulica 59, 2000 Maribor, Slovenia

Blog
  /  Nekategorizirano   /  VELIKONOČNI ODDIH, POLN WELLNESS SPROSTITVE, JOGE, MEDITACIJE IN RAZGIBANO OTROŠKO ANIMACIJO! BOGAT PROGRAM V WELLNESSU, Z EDINSTVENIM PROGRAMOM SAVNANJA Z ANIMATORJI.

VELIKONOČNI ODDIH, POLN WELLNESS SPROSTITVE, JOGE, MEDITACIJE IN RAZGIBANO OTROŠKO ANIMACIJO! BOGAT PROGRAM V WELLNESSU, Z EDINSTVENIM PROGRAMOM SAVNANJA Z ANIMATORJI.

Popoln Velikonočni oddih v hotelu Habakuk.

Hotel Habakuk se nahaja v osrčju narave, obdan s pohorskimi gozdovi in le nekaj minut vožnje iz centra Maribora. Kristalno čist in svež pohorski zrak, kulinarična razvajanja, nežne zelene površine poleti in bleščeča snežna odeja pozimi, sodobne smučarske zmogljivosti ter druge oblike športno-rekreacijskih aktivnosti je le nekaj od vsega tistega, kar je za slovenske in tuje goste samoumevno.

Hotel Habakuk ponuja številne Wellness storitve, kot so savne ob zvokih tibetanskih posodic, masaže in fitnes ter neomejeno vodno zabavo v notranjem bazenu, ki bo zagotovo navdušila celotno družino. V sklopu hotela Habakuk so na voljo tudi različne aktivnosti za otroke, kot so ustvarjalne delavnice, večerne otroške igre in druge zabavne aktivnosti, ki bodo otrokom omogočile nepozabno doživetje.

Med bivanjem v  hotelu Habakuk si lahko ogledate tudi znamenitosti mesta Maribor, kot so Lent, najstarejšo trto na svetu, Mariborski grad, staro mestno jedro in druge kraje v okolici, ki vam bodo zagotovo ponudili raznolike in zanimive izkušnje.

VELIKONOČNI PAKET

Posebna akcija od 7.4.2023 do 10.4.2023 v Hotelu Habakuk

Paket velja za bivanje minimalno 2 noči in vključuje:

  • Namestitev v dvoposteljni sobi,
  • nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom in večerjo,
  • svečani velikonočni zajtrk,
  • neomejena uporaba wellness centra,
  • kopalni plašč in kopalna brisača,
  • brezplačno koriščenje fitnesa,
  • brezplačno koriščenje garažne hiše,
  • velikonočne aktivnosti za otroke vse starosti: izdelava šatuljic z velikonočnimi motivi (zajčki, ovčke, piščančki, kokoške), izdelava stojal za pirhe, ustvarjanje ročnih lutk, bogat večerni otroški program,
  • velikonočne aktivnosti za odrasle: joga, meditacija, čuječnost, dihanje, programi v savni, sproščanje ob zvokih tibetanskih posodic.

Cenik bivanja za polpenzion:

Standard soba: 99 EUR/oseba na noč

Superior soba: 139 EUR/oseba na noč

Pomembno:

Cena velja pri bivanju minimalno 2 noči.

Doplačila:

Turistična taksa 2,5€  na osebo / na noč

Prijavnina 1€ na osebo