Pohorska ulica 59, 2000 Maribor, Slovenia

Blog
  /  Dogodki   /  Pozdrav pomladi z Brunchom v Hotelu Habakuk, nedelja, 21. april 2024

Pozdrav pomladi z Brunchom v Hotelu Habakuk, nedelja, 21. april 2024

V prijetno prebujajočem se ambientu Hotelu Habakuk vas z velikim veseljem vabimo, da skupaj pozdravimo prihod pomladi. Pridružite se nam na edinstvenem dogodku, Brunchu ‘Pozdrav pomladi’, ki bo oživel v nedeljo, 21. aprila 2024, ob 12. uri. Dogodek je posvečen vsem, ki želijo uživati v prvih sončnih žarkih in svežih okusih, ki jih prinaša ta čarobni letni čas.

Razvajali z naborom pomladanskih dobrot, ki odsevajo prebujanje narave in svežino novih začetkov. Na našem brunchu boste lahko okusili lahke, osvežilne jedi, kot so spomladanske solate, sveže pripravljeni zeliščni namazi, lahko pečene ribe in sezonske zelenjavne jedi, ki bodo zadovoljile vse vaše čutne želje.

Okolje Hotela Habakuk, ki se prebuja v sozvočju s pomladjo, je idealno za praznovanja in sproščena druženja. Dogodek bomo popestrili z melodijami pomladanske glasbe, ki bo v ozadju nežno dopolnjevala vaše kulinarično potovanje in pomagala ustvariti lahkotno, optimistično vzdušje.

Na našem pomladanskem brunchu ne bo manjkalo niti široke izbire prigrizkov, sladic in osvežilnih napitkov, ki bodo komplementirali glavne jedi in ponudili poln okus sveže pomladi. Za vsakega gosta bo nekaj posebnega, ne glede na to, ali išče lahkotne pomladanske okuse ali se želi predati novim kulinaričnim raziskovanjem.

V Hotelu Habakuk damo velik poudarek na to, da je hrana praznik za dušo in telo ter priložnost za ustvarjanje nepozabnih spominov. Z veliko mero ljubezni in pozornosti do vsakega detajla smo pripravili ta brunch, da bi vsak trenutek pri nas postal del vaše zgodbe.

Za rezervacije in dodatne informacije o Brunchu ‘Pozdrav pomladi’ nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 02 300 81 00 ali obiščete našo spletno stran. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da skupaj pozdravimo pomlad in uživamo v njenih darovih.

cena na osebo znaša 45 EUR. Za otroke do 12. leta starosti 22,50 EUR.

Rezervacije: 02 300 81 00

V Hotelu Habakuk vas čakamo z nestrpnostjo in toplino. Pridružite se nam na tem čudovitem pomladanskem dogodku in skupaj bomo ustvarili trenutke, ki se jih boste spominjali z nasmeškom.