Pohorska ulica 59, 2000 Maribor, Slovenia

Blog
  /  Dogodki   /  Majski ples, petek 10. maj 2024 – tradicionalni plesni večeri v Hotelu Habakuk

Majski ples, petek 10. maj 2024 – tradicionalni plesni večeri v Hotelu Habakuk

Pomlad prinaša prebujanje narave, svežino in priložnost za nove začetke, prav takšen pa bo tudi Majski ples v čarobnem ambientu Hotela Habakuk, ki se bo odvijal v petek, 10. maja 2024 ob 19. uri. Prirejamo dogodek, ki združuje vse generacije plesnih navdušencev, od mladih raziskovalcev do izkušenih ljubiteljev plesa, da skupaj ustvarimo večer poln elegance, glamurja in nepozabnih ritmov.

Pripravite se na večer, ki vam bo za vedno ostal v spominu. Obujte plesne čevlje, oblecite svoje najlepše obleke in se pripravite, da boste del nepozabne plesne izkušnje. Z ansamblom Black & White, ki se lahko pohvali z bogatim naborom glasbenih uspešnic – od večnih klasik Elvisa in Sinatre do živahnih ritmov Abbe in sodobnih hitov, obljubljamo večer, ki bo zaznamovan s čarobnostjo in melodijami, ki bodo ogrele srca.

Vstopnice za spomladanski ples so že na voljo in jih lahko kupite vsak dan med 8. in 23. uro v Lobby baru hotela Habakuk. Ne odlašajte s prijavo in si zagotovite svoje mesto na tem izjemnem dogodku, ki povezuje ljubitelje plesa vseh starosti.

Za rezervacijo pokličite na 02 300 81 00. Cena na osebo znaša 55 evrov in vključuje, večer poln plesa, gurmansko večerjo, smeha in novih spominov.

Na plesu vas čakajo tudi posebna presenečenja, kot so izjemne imitacije znanih pevcev in dueti v stilu belcanto, ki bodo vašo izkušnjo povzdignili na višji nivo. Ansambel Black & White vas bo navdušil ne le s svojo prefinjenostjo, ampak tudi z eleganco, ki spominja na nepozabne glasbene izvedbe.

Pridružite se nam na spomladanskem plesu v Hotela Habakuk, kjer tradicija sreča sodobnost in skupaj ustvarita nepozabno plesno izkušnjo. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da vstopite v pomlad z eleganco, plesom in veseljem. Ustvarite nepozabne spomine v izjemnem vzdušju, ki ga ponuja le Hotel Habakuk.

Drugi del naše plesne zgodbe bomo objavili pred začetkom poletja, zato ostanite z nami in nadaljujte s plesom skozi vse letne čase.

Prisrčno vabljeni.