Pohorska ulica 59, 2000 Maribor, Slovenia

Image Alt

Wellness

POPOLN KOTIČEK ZA SPROSTITEV IN RAZVAJANJE VAŠIH ČUTIL

Pohorske strmine in gozdovi so pozimi oviti v snežno belo odejo. Po napornem dnevu na svežem zraku je srebrna kopel popoln kraj za toplino in sprostitev. V veliki plavalni oazi počitek in razvajanje dobita povsem nov pomen. V udobnih prostorih za sprostitev vas bo razveselilo in izpolnilo prijetno vzdušje, polno drobnih pozornosti in čarobne  osvetlitve.

Habakuk SPA je popoln kraj za razvajanje. Stopite v to edinstveno oazo in odkrijte svet sprostitve, pomlajevanja in popolnega ravnovesja uma, telesa in duha.

ODPIRALNI ČAS

Wellness spa center Habakuk

BAZEN: Pon. – ned. od 11. do 20. ure.
SAVNE: Pon. – pet. od 14. do 20. ure.
SAVNE: Sob. – ned. prazniki od 11. do 20. ure.
FITNES Pon. – ned prazniki od 11. do 20. ure.

 

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani gostje,

zaradi velike priljubljenosti naših storitev in povečane zasedenosti namestitvenih kapacitet, bi radi opozorili na možnost omejenega dostopa do wellnessa za enodnevne obiskovalce.

Da bi zagotovili vašo najboljšo možno izkušnjo in izognili morebitnim nevšečnostim, vljudno prosimo vse naše goste, da svoj obisk načrtujejo vnaprej s predhodno rezervacijo. Na ta način želimo preprečiti, da bi kdorkoli od vas, ki prihaja tudi od daleč, bil prikrajšan za uživanje v naših bazenih in ostalih wellness storitvah.

Za rezervacijo ali dodatne informacije smo vam na voljo preko telefona +386 2 300 83 84, elektronske pošte wellness@hotel-habakuk.si ali preko naše spletne strani. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali načrtovati obisk, ki bo popolnoma ustrezal vašim željam in potrebam.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in zaupanje. Veselimo se vašega obiska in vam obljubljamo nepozabno wellness izkušnjo, ki bo obogatila vaše telo in duha.

Toplo vas pozdravljamo, Ekipa Wellness Centra Habakuk

+386 2 300 83 84

wellness@hotel-habakuk.si

Wellness spa Habakuk bazen

Notranji bazen

Sprostitev in zabavo boste našli v notranjem bazenu z vodnimi masažami, whirpooli in drugimi vodnimi učinki. Aktivno gibanje v vodi in plavanje imata pomemben vpliv na naše dobro počutje, s katero boste razgibali celo telo, hkrati pa zelo dobro vpliva na sprostitev po napornem dnevu. Vse to na površini 740 kvadratnih metrov. Temperatura vode v bazenih se giblje med 28°C in 30°C.

Savne

Za Fince je savna že od nekdaj “sveti kraj” - kraj, kjer zdraviš dušo in telo. V 19. stoletju je savna predstavljala edini kraj, kjer je bila higiena na prvem mestu. Na voljo so klasična finska, infrardeča, zeliščna in turška savna (hammam).

Beauty center

Skrivnost lepotnih in sprostitvenih tretmajev je v kombinaciji negovalnega sistema in izdelkov uveljavljenih kozmetičnih znamk. Ena od teh je priznana kozmetična znamka BABOR, ki je sinonim za profesionalno nego kože v wellness – SPA centrih širom po svetu. Strokovno izvrstno usposobljen tim v našem Beauty centru svetuje in se posveti vsakemu gostu posebej. Prilagodimo se vašim željam in vaši koži.

Fitnes center

Naš sodoben fitness center, ki se razprostira na prostornih 240 kvadratnih metrih, je razdeljen na dva glavna dela, da omogoča celovit pristop k vadbi. V prvem delu, osredotočenem na kardio vadbo, so nameščene raznolike naprave znamke Bodytone, znane po svoji robustnosti in napredni tehnologiji. Med njimi so tekalne steze, eliptični trenažerji, veslači, spinning kolesa in air bike, idealni za izboljšanje srčno-žilne vzdržljivosti. Poleg tega nudimo uteži in drogove za uravnotežen trening moči. Drugi del centra je posvečen funkcionalni vadbi, kjer lahko z opremo Bodytone izvajate raznovrstne vaje za krepitev telesa, vključno z uporabo ročk, drogov za raztezne vaje in kettlebell-ov. Ta prostor je prav tako opremljen z osnovnimi kardio napravami za ogrevanje pred vadbo.
Naš center je zasnovan tako, da zadovolji potrebe tako začetnikov kot tudi izkušenih športnikov. Z visokokakovostno opremo Bodytone zagotavljamo optimalno izkušnjo vadbe, omogočamo širok spekter vadb, od kardiovaskularnih do močnostnih treningov, in zagotavljamo prijetno ter funkcionalno okolje, kjer lahko vsak posameznik učinkovito dosega svoje fitnes cilje.