Pohorska ulica 59, 2000 Maribor, Slovenia

Image Alt

Wellness

POPOLN KOTIČEK ZA SPROSTITEV IN RAZVAJANJE VAŠIH ČUTIL

Pohorske strmine in gozdovi so pozimi oviti v snežno belo odejo. Po napornem dnevu na svežem zraku je srebrna kopel popoln kraj za toplino in sprostitev. V veliki plavalni oazi počitek in razvajanje dobita povsem nov pomen. V udobnih prostorih za sprostitev vas bo razveselilo in izpolnilo prijetno vzdušje, polno drobnih pozornosti in čarobne  osvetlitve.

Habakuk SPA je popoln kraj za razvajanje. Stopite v to edinstveno oazo in odkrijte svet sprostitve, pomlajevanja in popolnega ravnovesja uma, telesa in duha.

 

ODPIRALNI ČAS

Wellness spa center Habakuk

BAZEN:
Pon. – ned.
od 9. do 20. ure.
SAVNE:
Pon. – pet.
od 14. do 20. ure.
SAVNE:
Sob. – ned.
prazniki
od 10. do 20. ure.
FITNES:
Pon. – ned.
prazniki
od 9. do 20. ure.

 

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da so kopalne karte in darilni boni za bazen in savne, ki ste jih kupili pred začasnim zaprtjem hotela, so še vedno veljavni. Te lahko unovčite vse do 31. decembra 2023.

Vljudno vas vabimo, da izkoristite priložnost in uživate v sproščujočih ugodnostih, ki jih ponuja Wellness center Habakuk.

Vstopnice lahko kupite na blagajni Wellness centra Hotel Habakuk.

Zaradi povečane zasedenosti namestitvenih kapacitet obstaja možnost omejevanja vstopa v wellness za enodnevne obiskovalce.

Za vsa morebitna vprašanja, dodatne informacije ali rezervacije se lahko obrnete na Wellness recepcijo na telefonsko številko 02 300 83 84 ali nam pišete na e-naslov: wellness@hotel-habakuk.si.

+386 2 300 83 84

wellness@hotel-habakuk.si

Wellness spa Habakuk bazen

Notranji bazen

Sprostitev in zabavo boste našli v notranjem bazenu z vodnimi masažami, whirpooli in drugimi vodnimi učinki. Aktivno gibanje v vodi in plavanje imata pomemben vpliv na naše dobro počutje, s katero boste razgibali celo telo, hkrati pa zelo dobro vpliva na sprostitev po napornem dnevu. Vse to na površini 740 kvadratnih metrov. Temperatura vode v bazenih se giblje med 28°C in 30°C.

Savne

Za Fince je savna že od nekdaj “sveti kraj” - kraj, kjer zdraviš dušo in telo. V 19. stoletju je savna predstavljala edini kraj, kjer je bila higiena na prvem mestu. Na voljo so klasična finska, infrardeča, zeliščna in turška savna (hammam).

Beauty center

Skrivnost lepotnih in sprostitvenih tretmajev je v kombinaciji negovalnega sistema in izdelkov uveljavljenih kozmetičnih znamk. Ena od teh je priznana kozmetična znamka BABOR, ki je sinonim za profesionalno nego kože v wellness – SPA centrih širom po svetu. Strokovno izvrstno usposobljen tim v našem Beauty centru svetuje in se posveti vsakemu gostu posebej. Prilagodimo se vašim željam in vaši koži.

Fitnes center

Fitness center se razprostira na več kot 240 kvadratnih metrih površine. Sam center je razdeljen na dva dela, in sicer na del s cardio napravami, trenažerji, utežmi in drogi ter na prostor namenjen funkcionalni vadbi. V tem prostoru so tudi ogrevalne cardio naprave, kot so veslač, spinning kolo, “air bike”, set ročk in drogov namenjen za številne krepilne vaje moči, “kettlebellsi” in podobno.