Pohorska ulica 59, 2000 Maribor, Slovenia

Blog
  /  Dogodki   /  Odkrijte Okuse Dalmacije: Dalmatinski Brunch – nedelja, 26.5.2024

Odkrijte Okuse Dalmacije: Dalmatinski Brunch – nedelja, 26.5.2024

Za vse ljubitelje dalmatinske kuhinje pripravljamo prav posebno kulinarično doživetje. Vabimo vas, da se nam pridružite na Dalmatinskem Brunchu, ki bo potekal v Hotelu Habakuk, v nedeljo, 26. maja, od 12:00 do 15:00.

Naš meni, skrbno sestavljen iz tradicionalnih dalmatinskih jedi, obljublja pristen okus Jadrana. Uživajte v izboru jedi, kot so sveža hobotnica v solati, aromatični dalmatinski pršut in bogato pripravljene jagnječje krače izpod peke. Ne bodo manjkale niti izbrane morske dobrote, pripravljene pred vašimi očmi.

Dopustite, da vaše kulinarično raziskovanje spremlja izbor vrhunskih dalmatinskih vin, ki so skrbno izbrana, da harmonično dopolnijo vsak grižljaj. Medtem ko se boste predajali okusom, vas bo zabavala živa dalmatinska glasba, ki dodaja pridih avtentičnosti vaši izkušnji.

Cena menija znaša 45 EUR na osebo, medtem ko otroci do 12. leta uživajo po znižani ceni 22,50 EUR. Za rezervacije in dodatne informacije smo vam na voljo na telefonu 02 / 300 81 00.

Pridružite se nam za nepozaben dan v znamenju dalmatinske kulinarike, ki ga boste želeli deliti s prijatelji in družino.