Pohorska ulica 59, 2000 Maribor, Slovenia

Blog
  /  Paketi   /  Rekreacijski paket, 15.4. – 30.9.2024

Rekreacijski paket, 15.4. – 30.9.2024

Predstavljamo vam čudovit paket, namenjen vsem navdušencem nad naravo in aktivnim preživljanjem prostega časa. Skrbno smo ga oblikovali, da zagotovi nepozabno izkušnjo raziskovanja narave in udejstvovanja v športnih aktivnostih, ki jih ponuja naš hotel. Po avanturistično preživetem dnevu vas vabi naš wellness center, kjer se boste lahko popolnoma sprostili in razvajali v vseh udobnostih, ki jih ponuja naš spa.

 

Rekreacijski paket vključuje:

  • Nastanitev v standardni ali superior sobi s pijačo dobrodošlice.
  • Vsako jutro vas čaka bogat in okusen zajtrk, ki zagotavlja, da ste polni energije za dan poln aktivnosti.
  • Večerjo z okusnimi jedmi, pripravljenimi iz lokalno pridelanih sestavin, ki ustrezajo različnim okusom in zaključijo vaš aktiven dan.
  • Možnost poznega odhoda ali zgodnjega prihoda (glede na razpoložljivost), ki vam omogoča, da maksimalno izkoristite svoj dopust in se posvetite izbranim aktivnostim.
  • Hoja in pohodništvo: Odkrijte čudovite sprehajalne poti v okolici, primerne za vse ravni zahtevnosti. Na voljo so vam brezplačne pohodniške palice za raziskovanje območja. Z brezplačno povratno vozovnico za gondolo se povzpnite na vrh Pohorja in uživajte v čudovitem razgledu na Maribor (1x na bivanje).
  • Kolesarjenje: Preizkusite dobro vzdrževane kolesarske poti v okolici na naših gorskih kolesih. Brezplačna izposoja koles za štiri ure vam omogoča aktivno raziskovanje okolice (1x na bivanje).
  • Malica na poti: Prav tako vam nudimo malico za s seboj, da se boste lahko podkrepili na eni izmed vaših dogodivščin s kolesom, gondolo ali na pohodu (1x na bivanje).
  • Squash: Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali začetnik, so naša igrišča odlično mesto za prijateljsko tekmovanje ali izboljšanje vaših veščin. Paket vključuje dostop do igrišč in izposojo opreme. Po dnevu v naravi ali raziskovanju mesta se lahko sprostite z brezplačnim 45-minutnim terminom za squash (oprema za 2 osebi vključena) med 11:00 in 15:00 (1x na bivanje).
  • Po napornem dnevu se lahko sprostite in razvajate s savnami v našem Wellness območju. Privoščite si lahko tudi masaže in druge storitve za popolno sprostitev in nego, s 15% popustom na vse lepotne storitve in masaže.
Rekreacijski paket
2 dni 3 dni 4 dni
celotno bivanje / na osebo na dan celotno bivanje / na osebo na dan celotno bivanje / na osebo na dan
Standard HB 500€ / 125€ 720€ / 120€ 920€ / 115€
Superior HB 580€ / 145€ 840€ / 140€ 1080€ / 135€

OBVEZNA DOPLAČILA:

Turistična taksa: 3,13 € / osebo / dan.

Prijavnina: 1,00 € / osebo.

 

POPUSTI ZA OTROKE:

Otrok do 5,99 let brezplačno v postelji s starši.

Otrok do 12 let na osnovnem ležišču -20%.

Otrok do 12 let na dodatnem ležišču -40%.

V našem hotelu najdete vse potrebno za nepozaben aktiven oddih.

REZERVIRAJ